Ο πάντα δραστήριος Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss) και η Animatic Vision διοργανώνουν ένα πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ κόμικς στην Πάτρα και η Ένατη Διάσταση θα είναι εκεί.

(…Ή τουλάχιστον έτσι προγραμματίζαμε μέχρι πριν λίγες ώρες που το σύμπαν συνωμότησε εναντίον μας…Θα φανεί τις επόμενες μέρες…)

Όσοι όμως βρίσκεστε ήδη στην Πάτρα (ή σκοπεύετε να βρεθείτε εκείνες τις μέρες) να πάτε οπωσδήποτε. Είμαστε σίγουροι πως θα περάσετε υπέροχα… 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ο Squid Festival:

Βazaar Ελληνικών Κόμικς & Έκθεση Πατρινών Δημιουργών.

Η ANIMATIC VISION σας προσκαλεί στο φεστιβάλ κόμικς που διοργανώνει στον πολυχώρο ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ, το Σάββατο 20 Μαϊου (από τις 14.00 το μεσημέρι έως 20.00 το βράδυ) και Κυριακή 21 Μαϊου (από τις 11.00 πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα).

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση με έργα γνωστών δημιουργών από την Πάτρα, καθώς και bazaar ελληνικών εκδόσεων κόμικς με παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες μερικών εκ των πιο δραστήριων ελληνικών εκδοτικών οίκων κόμικς .

Συμμετέχουν:

Οι δημιουργοί: Ιάκωβος Βάης, Έλενα Γώγου, Δημήτρης Κάσδαγλης, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Διονύσης Φάκος, Delivery Pig Comics και Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss).

Οι εκδόσεις: Webcomics, Ένατη Διάσταση, Χαραμάδα, Εκδόσεις του Κάμπου, 99 Percent Magazine.

 1ο Squid Festival

Πολυχώρος «Συνδετήρας»,

 Αλεξάνδρου Υψηλάντου 146,

Πάτρα.