Η δεύτερη νέα μας έκδοση που θα παρουσιαστεί στο Comicdom Con Athens 2017, έρχεται από έναν γνωστό δημιουργό της ελληνικής σκηνής που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τις εκδόσεις μας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μελισσαρόπουλο (Meliss) και τις ΑΓΡΙΑΔΕΣ που φιλοδοξούν να γίνουν ένα από τα πιο αστεία και «καμμένα» κόμικς που θα διαβάσετε φέτος.

ΑΓΡΙΑΔΕΣ 

(Δελτίο Τύπου)

Ένας Λαγός «πρεζάκι» κάνει άνω κάτω τη ζούγκλα πουλώντας «σπηντάκια» σ’ένα μανιακό Πάντα. Ένας Αγριόγατος παίρνει εκδίκηση για την απαγωγή της αρραβωνιαστικιάς του. Μια νευρωτική Χελώνα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες και… η Κοκκινοσκουφίτσα το παίζει μπόντιγκαρντ. Μα τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτό το δάσος;

 

Ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Θεοί σε Κρίση, Τέζα) συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ένατη Διάσταση και παρουσιάζει ένα εξαιρετικά αστείο και εντελώς «καμένο» κόμικ που κινείται στα όρια της πολιτικής ορθότητας. Παίζοντας με οικίες αισθητικές φόρμες και με εκκεντρικό χιούμορ, οι ΑΓΡΙΑΔΕΣ καταγράφουν μια παράλογη διαδοχή σουρεαλιστικών καταστάσεων όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και συμβαίνουν!

 

Σχέδιο-Σενάριο: Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss)

Χρώμα:  Jesusgone

1η Έκδοση: Απρίλιος 2017

Είδος: Χιούμορ

Διαστάσεις: 17 x 24

Αριθμός σελίδων: 32 / Έγχρωμο

Τιμή: 3,99 ευρώ

ISBN: 978-618-5115-13-5

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενήλικο περιεχόμενο. Απευθύνεται σε αναγνώστες άνω των 18 ετών.