Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης

 

Βυζιά!

Μια λέξη που προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς και πονηρά χαμόγελα…. Ένα υπέροχο σημείο του γυναικείου σώματος που πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής… και που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το νέο άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη.

Αφού κατέγραψε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τις ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ YELLOW BOY και έδωσε μια νέα διάσταση στη λέξη ΙΠΠΟΤΕΣ, ο Σταύρος Κιουτσιούκης συνεργάζεται ξανά με την Ένατη Διάσταση και παρουσιάζει μια ιδιαιτέρως αστεία ανθολογία από ολοσέλιδα comic strip, κάτω από έναν προβοκατόρικα αστείο τίτλο. Με επίκεντρο τις βέσπες, τις γυναίκες και τα ούφο δημιουργεί μια σειρά από σύντομες ιστορίες που χαρακτηρίζονται από σκοπτική διάθεση, ποικίλες πολιτισμικές αναφορές, έξυπνο (και ενίοτε εγκεφαλικό) χιούμορ και άφθονες σουρεαλιστικές στιγμές.

Στην παρούσα έκδοση συγκεντρώνονται όλα τα strip που παρουσίασε ο δημιουργός στο ιστολόγιο theveryclosedcircle.blogspot.com (ανάμεσα σε άλλα εξίσου αστεία και «καμένα» strip κάποιων πολύ ταλαντούχων ανθρώπων) αλλά θα τα απολαύσετε ακόμα περισσότερο σε αυτή την παραδοσιακή, έντυπη έκδοση, γιατί αγαπάτε τα βιβλία και δεν θέλετε να βγάζετε μονίμως τα μάτια σας στον υπολογιστή.

 

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2013

Είδος: Σουρεαλιστικό χιούμορ

Διαστάσεις: 16,5 x 16,5

Αριθμός σελίδων: 88 / Ασπρόμαυρο

Τιμή: 5,00 ευρώ

ISBN: 978-960-99851-7-8

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο